+31 [0]77 396 96 62 [email protected]

Machinelijst

Hofmans CNC Verspaning B.V. beschikt over een kwalitatief hoogwaardig, voornamelijk CNC-gestuurd machinepark. Hoewel de machines qua capaciteit en afmetingen meer aankunnen, hanteren we de regel dat het uitgangsmateriaal maximaal 20kg mag zijn.

Hofmans CNC Verspaning B.V. maakt gebruik van de volgende machines:

Miyano model ABX-51 THY
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 51 mm bij lengtes tot 3 meter. Met 13 programeerbare assen is deze complexe machine met 3 turrets en 2 spindels uitermate geschikt voor nauwkeurige producten in grote series. Met een speciale hogedruk pomp van 80 bar om een proceszekere productie te handhaven. Tevens meet deze machine tijdens de productie de producten zelf en kan eventueel corrigeren waar nodig is.

Miyano model BNj42 Sy6
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 42 mm bij lengtes tot 3 meter. Met 8 programeerbare assen is deze complexe machine met 2 turrets en 2 spindels uitermate geschikt voor nauwkeurige producten in grote series. Met een speciale hogedruk pomp van 80 bar om een proceszekere productie te handhaven. 

 

Miyano model BNj42 S
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 42 mm bij lengtes tot 3 meter. Met 7 programeerbare assen is deze complexe machine met 2 turrets en 2 spindels uitermate geschikt voor nauwkeurige producten in grote series. 

Mori Seiki draaibank model SL15
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 42 mm bij lengtes tot een meter. Mori Seiki draaibank model SL15 voor met name inzetwerk. Maximale klauwplaatdiameter van 150 mm. Maximale lengte van 500 mm. Bij deze machine is het mogelijk om werk op te spannen tussen een center.

Mori Seiki draaibank model NL1500
voor met name inzetwerk met een maximale klauwplaatdiameter van 160 mm. Maximale lengte van 500 mm. Bij deze machine is het mogelijk om werk op te spannen tussen een center.

Mori Seiki draaibank model SL15
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 42 mm bij lengtes tot een meter. Mori Seiki draaibank model SL15 voor met name inzetwerk. Maximale klauwplaatdiameter van 150 mm. Maximale lengte van 500 mm. Bij deze machine is het mogelijk om werk op te spannen tussen een center.

Mori Seiki draaibank model SL15
voor met name inzetwerk. Het laden en lossen van deze machine gebeurt door een Fanuc robot die eventueel 24 uur per dag operationeel kan zijn. Maximale klauwplaatdiameter van 150 mm. Maximale lengte van 500 mm. Maximaal gewicht 6 kg.

 Mori Seiki draaibank model SL25
voor inzetwerk met een maximale lauwplaatdiameter van 250 mm. Maximale lengte van 1000 mm. Let op. Maximaal gewicht uitgangsmateriaal echter 20 KG.

Miyano model ABX-64 
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 64 mm bij lengtes tot 3 meter. Met 10 programeerbare assen is deze complexe machine met 2 turrets en 2 spindels uitermate geschikt voor nauwkeurige producten in grote series. 

Doosan draaibank model Lynx 220
voor inzetwerk met een maximale doorlaat van 45 mm en een maximale klauwplaatdiameter van 150 mm. Maximale lengte 250 mm.

Miyano model BNA42 S
met stafaanvoer met een maximale doorlaat van 42 mm bij lengtes tot 3 meter. Met 5 programeerbare assen is deze complexe machine met 1 turrets en 2 spindels uitermate geschikt voor nauwkeurige producten in grote series.  

Miyano model GN3200W

een snelle gerobotiseerde inzetdraaibank voor grote series die nauwkeurig kan draaien tot 4 cijfers achter de komma! Tijdens productie meet de machine de producten na en stelt de machine bij om binnen de specs te blijven.

Fanuc Robodrill freesbank

met op de X-as een maximale slag van 700 mm, op de Y-as een maximale slag van 400 mm en op de Z-as een maximale slag van 330 mm. Deze machines zijn uitgerust met een vierde as voor complexe producten. De Robodrill is met name geschikt voor lichtere freeswerkzaamheden.

Accuway UM110 freesbank
met op de X-as een maximale slag van 1100 mm, op de Y-as een maximale slag van 550 mm en op de Z-as een maximale slag van 550 mm. Deze machines zijn uitgerust met een vierde as voor complexe producten. De Accuway is geschikt voor de meest gangbare freeswerkzaamheden.

Verschillende Robots

We hebben verschillende robots en cobots van bekende merken zoals Fanuc en Universal robots die de gezaagde producten in kunnen zetten in de CNCmachines (zowel draai als freesbanken). Hierdoor kunnen de machines doordraaien als de medewerkers thuis genieten van hun verdiende vrije tijd.

Mitutoyo Crysta 776 3d meetmachine
met een bereik 700x700x600mm en een meetnauwkeurigheid van 0,0015 mm

Overige machines;
Diverse machines voor het (cnc) zagen (tot rond 250mm), ontbramen etc. voor alle bijkomstige zaken die benodigd zijn voor ondersteuning van de CNC machines.

wat doen we

Hofmans CNC Verspaning B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen door middel van CNC-draaien, CNC-langdraaien en CNC-frezen.

CNC Draaien

Hofmans CNC Verspaning is naast CNC frezen ook gespecialiseerd in CNC draaien.

cnc langdraaien

Hofmans CNC Verspaning is naast CNC frezen, CNC draaien ook gespecialiseerd in CNC langdraaien.

cnc frezen

Hofmans CNC Verspaning B.V. is naast CNC draaien en langdraaien gespecialiseerd in CNC frezen. 

Meet diensten

Het goed CNC draaien, langdraaien en frezen is een kunst. Meetondersteuning is hierbij van eminent belang.

assemblage

Na het CNC draai- en/ of CNC freeswerk beschikt u over onderdelen, die vaak nog gemonteerd of gekoppeld 

Machinelijst

Hofmans CNC Verspaning B.V. beschikt over een kwalitatief hoogwaardig, voornamelijk CNC-gestuurd machinepark.

Werkwijze

Stap 1 - Analyse
Stap 2 - Werkvoorbereiding
Stap 3 - Productie
Stap 4 - Afwerking
Stap 5 - Logisitiek
Stap 6 - Nazorg

Contact

Hofmans CNC Verspaning B.V.

Willem Barentszweg 18
5928 LM Venlo
The Netherlands

Tel. +31 [0]77 396 96 62 
E-mail [email protected]